Неймовірно смачні, соковиті та зовсім нескладні в приготуванні бублики з м'ясом стануть чудовим частуванням до чаю для всієї родини. Такод можна приготувати рогалики з горіховою начинкою, рецепт яких не складніший за рецепт бубликів.
Інгредієнти
На 8-9 шт нам знадобиться:
Для тіста:
- Борошно в/с-400гр
- Кефір-150-170мл (можна замінити молоком)
- Яйце-1шт
- Дріжджі сухі-8гр
- Сметана-1ст.л.
- Цукор-1год.л.
- Сіль-1год.л.
- Рослинна олія-1ст.л.
Для начинки:
- М'ясо будь-яке-300гр (у мене свинина)
- Цибуля-1шт
- Рослинна олія-1ст.л.
- Вода-2ст.л.
- Зіра-0,5ч.л.
- Сіль і мелений перець — за смаком
- Для змащення та прикраси:
- Яйце-1шт
- Кунжут-2ч.л.
Рецепт бубликів, фаршированих м'ясом
- Поставимо тісто. У теплому кефірі (молоці) розводимо цукор, дріжджі і даємо постояти до пінної шапочки.
- У просіяне борошно додаємо сіль, рослинну олію, сметану, яйце, пінну дріжджову масу і замішуємо еластичне тісто середньої щільності.
- Накриваємо і прибираємо наш колобок у тепло на одноразовий підйом.
- Займемося начинкою. М'ясо нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до нього нашатковану цибулю, сіль, перець, олію, зіру, воду і ретельно все змішуємо.
- Тісто, що підійшло, обминаємо, ділимо на рівні шматочки та розкачуємо кожен у коло розміром із блюдце.
- У середині кружка проробляємо дірочку і навколо неї розкладаємо начинку.
- Скріплюємо спочатку з 4-х сторін і далі захоплюємо решту.
- Укладаємо бублики на пергамент і даємо їм вистоятися на 20 хвилин.
- Потім змащуємо їх яйцем, посипаємо кунжутом і відправляємо випікатися на 20-25 хвилин за температури 190-200 градусів (у мене в режимі верх+низ).
Аромат стоїть приголомшливий, м'ясна начинка всередині з цибулею і зірою дуже пряна і соковита.
Мені дуже подобаються ці бублики з м'ясом, сподіваюся ви теж їх полюбите.
Приємного чаювання вам і вашим домочадцям!